آلابستموادلازم

ژله یک بسته ۱۰۰ گرمی 
آب جوش نصف پیمانه 
پودر نارگیل به میزان لازم 
روغن برای چرب کردن ظرف 
اینقدر ساده و سریع حاضر میشه که حنما امتحانش کنید 
من پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم 
شما میتونید هر طعمی که دوست‌دارید امتحان کنید.
هر ظرفی که دوست دارید میتونید انتخاب کنید اصلا نیازی به ظرف سیلکونی هم نیست 
فقط اینکه حتما چربش کنید تا نچسبه 
ظرفو هم از قبل حاضر کنید چون وقتی مایع حاضر میشه و گرمه به راحتی میتونید بریزید داخل ظرف ولی یه کوچولو بیرون بمونه سریع سرد میشه و میبنده 

منبع صفحه sarashpaz_basalighe