دمی گوجه با ته انداز مرغ اونقد خوشمزه که باید مواظب انگشتاتون باشید
مواد لازم
برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
ران مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل دلمه نصف فلفل
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
زعفران دم کرده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا ادویه کاری
برنج رو با کمی نمک حدود ۱ ساعت خیس می کنیم. نمک زیاد نریزین چون برنج آبکش نمیشه.
ران مرغ رو با فلفل دلمه و یه دونه از پیازا با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کاری برای یه ساعت میذاریم بپزه.
پیاز دیگه رو با کمی روغن تفت میدیم، نمک و زردچوبه می ریزیم، سیب زمینی نگینی خورد شده و کمی تفت میدیم. گوجه فرنگی پوره یا رنده شده میریزیم، برنج و آب مرغ رو در حدی که یه بند انگشت روی برنج آب باشه میریزیم، نمک غذارو میچشیم و اجازه میدیم برنج بپزه و آبش کشیده بشه. توی این فاصله کف قابلمه ی دیگه ای زعفران دم کرده و کمی آب و روغن میریزیم دو طرف ران مرغ رو به زعفران آغشته میکنیم. برنج که آبش کشیده شده رو میریزیم میریزیم روی رانها و با پشت کفگیر فشرده میکنیم
و دمکنی میذاریم با حرارت کم ۴۵ دقیقه دم بکشه.
ویدئو از food.fahimeh