سوپ گوجه
مواد لازم:
کره ۲۰ گرم
روغن زیتون ۲ ق غ
پرک فلفل قرمز ۱ ق چ
ریحون تازه(ترجیحا ایتالیایی) ۲ ق غ
آویشن تازه(تایم) ۱ ق چ یا ۳ شاخه
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد بزرگ
هویج ۱ عدد
رب گوجه ۱،۲ ق غ
گوجه ۱ کیلو
شکر ۱ ق م
استاک مرغ یا سبزیجات به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
مخلوط کره و روغن رو کمی حرارت میدیم، فلفل قرمز و ریحون و آویشن و سیر رو اضافه کنید، تفت بدین تا عطرش آزاد بشه.
پیاز و هویج و رب گوجه رو‌ تفت بدین تا رب از خامی دربیاد، گوجه رو اضافه کنید، حدودا ۱۰ دقیقه اجازه بدین تا مواد تفت بخورن.
کمی شکر (نکته مهم) و‌استاک رو‌به همراه آب اضافه کنید
حدود نیم ساعت بعد سوپ رو کاملا میکس کنید، نمک و‌فلفل رو اضافه کنید، شعله رو خاموش کنید.
خامه به دمای محیط رسیده به همراه کمی سوپ هم‌دما کنید و‌دوباره به سوپ اضافه کنید.
در آخر به دلخواه با پنیر پارمژان(پارمزان، پارمجان، پارمسان) و روغن زیتون تزیین کنید و‌نوش جان کنید.
-شکر اسیدی شدن گوجه رو متوقف میکنه، پس این میزان هییییچ تاثیری روی طعم سوپ نداره، با خیال راحت اون میزانی که ذکر شده اضافه کنید
-خامه حتما حتما با سوپ هم دما بشه و بعد به کل سوپ اضافه کنید
– میتونین اصلا خامه اضافه نکنید، ولی باشه لذیذتره
-نمک و فلفل در اخر اضافه بشه، چون زمان میکس کردن، طعمش چندبرابر میشه و ممکنه غذای شما بیش از اندازه شور یا تند بشه.
– از آویشن و ریحون خشک‌ هم‌میتونین استفاده کنید

از صفحه  sahartaryan