من این کوکو رو به چند روش مختلف درست میکنم که سه تا از این روش ها واقعاً خوشمزه میشن.
ولی از اونجایی که توی این ویدیو می‌خواستم آسون ترین و اقتصادی ترین حالت کوکوی بادمجون رو بهتون یاد بدم، بادمجونا رو کبابی نکردم که کارمون سخت تر نشه و گردو هم بهش اضافه نکردم که هزینه ی درست کردن غذا بالا نره و بتونیم یه غذای نونی ساده و سریع و ارزان و خوشمزه درست کنیم.
پس مقدار مواد لازم برای چهار نفر اینهاست:
بادمجان: یک کیلوگرم
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.
اگه بادمجون رو کبابی کردین دیگه نیازی به اضافه کردن نمک و یک ساعت استراحت نداره.
گردوی آسیاب شده هم فوق العاده‌ترش میکنه

منبع: mrchef.iran