مواد لازم
   ۱۵۰ گرم آرد گندم
 ۳۰۰ گرم خرما
 ۱۵۰ گرم روغن مایع
 یک دوم  قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل
  پودر پسته و نارگیل برای تزیین
طرز تهیه
*برای پخت این دسر در ماه رمضان ابتدا خرماها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید.
* خرماها را له کنید.
* ۲ بار آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
* آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.
* روغن را در تابه بریزید تا  رنگ آرد، قهوه‌ای روشن شود.
* سریع و به‌صورت مداوم هم بزنید.
* خرماهای له‌شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.
* زنجبیل و دارچین را اضافه کنید.
* حرارت را برای مدتی کم کنید و سپس دسر را از روی حرارت بردارید.
* در مرحله آخر،حلوا را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.