تو این پست بهت یاد میدم چطوری کیک دو طبقه درست کنی😍
♦️برای درست کردن کیک دو طبقه بعد فیلینگ و آستر کشی حتما کیک رو بمدت ۳ تا ۴ ساعت بذارید داخل یخچال
♦️برای سوار کردن کیک ها روی هم احتیاج داریم به نی آیس پک
♦️نی ها رو باید به ارتفاع کیک طبقه‌ ی اول برش بزنیم
♦️برای راحت تر فرو کردن نی ها میتونید از نی دیگه کمک بگیرید
♦️برای کیک‌های سنگینتر حتما براش از پایه استفاده کنید مثلا چندتا نی ایسپک داخل کیک طبقه پایین به عنوان پایه فرو کنید و برای کیک طبقه بالایی هم حتما از پلکسی استفاده کنید
♦️آموزش تاپر جوجه و حلقه ها تو پست قبل
♦️سایز قالبها ۱۳ و ۸
منبع: @shiriin.kadeh