فیله های مرغ رو با فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و پودر پولبیبر مزه دار کنین و یکساعت استراحت بدین.

دو عدد سفیده تخم مرغ رو فرم بدین.

یک پیمانه آرد
نمک ,
فلفل سیاه ,
و پودر سیر
با هم مخلوط کنین .
یک پیمانه دلستر کلاسیک تلخ اضافه و هم بزنین .
سفیده های فرم گرفته شده رو هم بریزین و یکدست کنین .

فیله های مرغ رو توی مواد بزنین و داخل روغن روی حرارت متوسط دو طرف رو سرخ کنین .
میتونید این جوجه چینی های پفکی رو با سس تارتار سرو کنین که طعمشو محشر میکنه 👌
دستور سس رو هم داخل کپشن براتون گذاشتم.
نوش جان😍😘

منبع: پلاس مگ