آلابست/ آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی
مواد لازم برای بلانچ کردن نخود فرنگی:
۱ کیلو نخودفرنگی با پوست ( حدودا میشود ۵۵۰ گرم نخودفرنگی پاک شده )
۶ لیوان آب ( جوش آمده )
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
زیپ کیپ ( به اندازه ی نخود فرنگی )
۱ ظرف پر از یخ و آب یخ ( به مدت ۵ دقیقه نخود فرنگی داخل ظرف آب و یخ بماند )
بلانچ کردن باعث میشه یکسری آنزیم ها داخل سبزیجات از بین برود و رنگ و مزه مدت طولانی تری حفظ شود
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید
از صفحه دیگچه
محصولات بخش فروشگاه
-
بادی اسپلش دکتر تافی مدل Lalique L amour حجم ۲۱۰ میلی لیتر
اطلاعات بیشتر -
شورت مردانه دورنس مدل ۱۷۰۷
خرید محصول -
پد پایه مبل کد a35 بسته ۱۵ عددی
خرید محصول -
شلنگ توالت ریز بافت برنجی نهرین کد ۲۱۹
خرید محصول -
بخاری کانوکتور پارس خزر مدل CH2000TM
خرید محصول -
ماکت ماشین چه ژی مدل مرسدس بنزG class G63 6×6 AMG
۹۶۰,۰۰۰ تومان انتخاب گزینهها -
دمپایی لاانگشتی زنانه نیکتا مدل K1-294-GY
خرید محصول -
کواد کوپتر کنترلی مدل LH-X43
۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان انتخاب گزینهها