آلابست/ آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی
مواد لازم برای بلانچ کردن نخود فرنگی:
۱ کیلو نخودفرنگی با پوست ( حدودا میشود ۵۵۰ گرم نخودفرنگی پاک شده )
۶ لیوان آب ( جوش آمده )
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
زیپ کیپ ( به اندازه ی نخود فرنگی )
۱ ظرف پر از یخ و آب یخ ( به مدت ۵ دقیقه نخود فرنگی داخل ظرف آب و یخ بماند )
بلانچ کردن باعث میشه یکسری آنزیم ها داخل سبزیجات از بین برود و رنگ و مزه مدت طولانی تری حفظ شود
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید
از صفحه دیگچه
محصولات بخش فروشگاه
تخفیف!
قیمت اصلی ۲۳۰,۰۰۰ تومان بود.۲۱۱,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۲۱۱,۰۰۰ تومان است.
۱۵۶,۰۰۰ تومان