آلابست/ آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی
مواد لازم برای بلانچ کردن نخود فرنگی:
۱ کیلو نخودفرنگی با پوست ( حدودا میشود ۵۵۰ گرم نخودفرنگی پاک شده )
۶ لیوان آب ( جوش آمده )
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
زیپ کیپ ( به اندازه ی نخود فرنگی )
۱ ظرف پر از یخ و آب یخ ( به مدت ۵ دقیقه نخود فرنگی داخل ظرف آب و یخ بماند )
بلانچ کردن باعث میشه یکسری آنزیم ها داخل سبزیجات از بین برود و رنگ و مزه مدت طولانی تری حفظ شود
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید
از صفحه دیگچه
محصولات بخش فروشگاه
-
آباژور رومیزی چشمه نور مدل C2991.1T-B-WT
خرید محصول -
نوار دورطوقه موتورسیکلت مدل BEN02 بسته ۱۶ عددی
خرید محصول -
آغوشی چیکو مدل C725.2
خرید محصول -
کفش روزمره مردانه مدل جهان کد ۵۵۵۷
خرید محصول -
بند رخت کمجا آرتیستون مدل ۶۵۰۰
خرید محصول -
تابلو شاسی مدل از مه تا وضوح گوزن مجموعه ۳ عددی
خرید محصول -
لباس موتور سواری سوزوکی مدل ۰۱
خرید محصول