موادی که لازم داریم:(برای حدودا ۸تا کاپ کیک)
تخم مرغ : ۲تا
وانیل : نصف ق چ
شکر : نصف لیوان
شیر یا آب: نصف لیوان(با شیر خوشمزه تره)
روغن مایع : نصف لیوان
آرد قنادی :۱ لیوان سر خالی
بکینگ پودر : ۱ ق غ پر
پودر کاکائو : ۳ق غ
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید ۳بار الک کنید.
زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید،قابلمه رو روش بذارید و یه جسم فلزی کف قابلمه بذارید(من از یه بشقاب استیل استفاده کردم که برعکس گذاشتمش) درشو با دم کنی کیپ کنید،بذارید ۲۰دقیقه گرم بشه.
حتما از دم کنی استفاده کنید .در قابلمه رو تا ۳۵دقیقه باز نکنید بعد باز کنید تست کنید ببینید پخته یا نه(برا من ۵۰دقیقه طول کشید)
میتونید همین رسپی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵.۴۰دقیقه بپزید.
لازم نیست لیوانا چرب بشه،نصفشو پر کنید.
بذارید خوووب خنک خنک بشه بعد با قیچی از لیوان درش بیارید.
@zahratorkashvaand
@zahratorkashvaand
@zahratorkashvaand