آلابست/ مواد لازم برای کیک
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم( شیرین هم میتونید استفاده کنید)
تخم مرغ ۶ عدد هم دمای محیط
نمک یک پنس
شکر ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۰ گرم
برای خامه
شکلات تلخ پنجاه درصد ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
خامه ترش ۳۰۰ گرم( یا ماست شیرین غلیظ) ( برای دستور خامه ترش هشتگ خامه_ترش_ترجمه_زهرا_باباخانی بزنید)
برای تزیین
مقداری شکلات رنده شده
طرز تهیه
شکلات ها رو به روش بن ماری یا به کمک مایکروویو آب کرده، خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.تخم مرغ ها رو سفیده و زرده جدا کرده.سفیده ها رو در ظرف تمیزی ریخته، یک پنس نمک اضافه کرده و با سرعت کم به کمک همزن برقی هم میزنیم.بعد از یکی دو دقیقه، ۶۰ گرم از مقدار شکر رو طی دو سه مرحله اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم.بعد از اضافه کردن کل شکر سرعت همزن رو بیشتر کرده تا مواد کاملا سفت بشه.زرده رو هم در ظرف دیگری با ۴۰ گرم شکر باقیمانده، با سرعت بالای همزن هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.پودر کاکائو رو روی زرده های زده شده الک کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.شکلات بن ماری شده رو نیز اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه.سپس سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو کم کم اضافه کرده و هم جهت همزن خیلی آروم هم میزنیم.اولش مواد کمی سفته ولی کم کم که سفیده اضافه کنیم از سفتی خارج میشه.کف سینی فر رو که کاغذ روغنی انداختیم( کاغذ رو از گوشه ها حالت بدید به شکلی که سایز ۳۲×۳۲ بشه و مواد رو داخلش پهن کرده و یکنواخت کنید). سینی رو در فری که بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه.بعد از سرد شدن کیک رو به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم.مواد به چاقو میچسبه چون داخلش شکلاته.برای تهیه خامه کیک، شکلات رو بن ماری کرده هم میزنیم تا یکدست بشه.پنیر خامه ای رو در ظرفی ریخته، پودر کاکائو رو روی اون الک کرده، پودر قند و خامه ترش رو هم اضافه کرده و با سرعت کم همزن میزنیم تا یکدست بشه.شکلات آب شده رو هم اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست
منبع: @chefzahra.84