آموزش تهیه استیک شیـرماهی

چی بپزم/ مواد لازم

پیاز متوسط =یک عدد
گوجه‌فرنگی=یک عدد
رب گوجه‌فرنگی =۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع=یک قاشق غذاخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
سس سفید= دو قاشق غذاخوری
ماهی
طرز تهیه
پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.
روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.
منبع:shadine.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *