این شما و این وانیلی ترین کیک .. کیک وانیلی که البته من از خوده واقعیه وانیل استفاده کردم
آرد قنادی دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
روغن نصف پیمانه ۹۵ گرم
شیر سه چهارم پیمانه۱۴۵ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم
من از یک عدد غلاف وانیل استفاده کردم ،شما از پودر یا عصاره وانیل میتونید استفاده کنید
همه مواد هم دمای محیط
(آردو بیکینگ پودرو قبل از شروع کار مخلوط و دوبار الک کنید)
مرحله اول تخم مرغ+شکرو ۴ تا ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کرمی و حجیمو کش دار بشه ،
مرحله دوم روغن مایع +شیرو رو اضافه کنید سی ثانیه هم بزنید
مرحله آخر آرد +بیکینگ پودری که دو بار حتما الک میکنیدو طی دو مرحله اضافه و در حد یکدست شدن مایع کیک هم بزنید
قالبو با ترکیب مساوی آرد کره روغن چرب کنید(من از اسپری روغن جدا کننده استفاده کردم) ،سپس موادو بریزید دو تا ضربه بزنید .
فرو از قبل گرم کنید بعدش قالبو بذارید طبقه وسط حرارت از پایین
مدت پخت ۳۵ تا۴۵دقیقه ممکنه کمی بیشتر بشه که قبلش حتما با سیخ چوبی تست کنید اگر مواد نچسبید یعنی کیک پخته
دمای فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۶۰
توستر ۱۵۰
ویدئو از saberparsian