مواد لازم برای تهیه کوفته:
بلغور گندم (ترجیحا دانه ریز) ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آب جوشیده داغ ۱ لیوان
آرد گندم ۳ ق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سمولینا ۲ ق غ خ( من نداشتم برای همین حذفش کردم و چیزی از خوشمزگیش و بافتش کم نشد😊)
رب فلفل ۱ ق غ خ (برای مواد کوفته) اگر نداشتین همون رب گوجه بزنید
نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا
مواد لازم برای سس کوفته:
۲ ق غ خ رب گوجه
کره ۴ ق غ خ
نمک
نعنا خشک ۱ ق غ خ
(ماست و سیر برای سرو غذا)
طرز تهیه:
بلغور رو به همراه آب داغ و کمی نمک توی یه کاسه میریزیم و هم میرنیم و روش سلفون میکشیم میذاریم نیم ساعت بمونه و به اصطلاح دم بکشه.حالا تو یه کاسه بزرگ بلغورمونو که دم کشیده به همراه گوشت چرخ کرده ادویه ها، رب فلفل و یا گوجه، آرد و تخم مرغ میریزیم و خوب ورز میدیم(پروسه ورز دادن خیلی مهمه که موقع پخت کوفته ها باز نشن) و سپس اونارو شکل میدیم و میذاریم کنار. حالا توی یه قابلمه آب میریزیم به جوش که اومد بهش عصاره گوشت و نمک میزنیم و کوفته هارو دونه دونه بهش اضافه میکنیم و میذاریم تقریبا ۱۵ دقیقه ای بپزن (تا زمانی که کوفته ها روی سطح آب بیان اونموقع یعنی کوفته ها مرحله پختشون تکمیل شده).
توی یه تابه دیگه کره رو میذاریم ذوب بشه بهش رب و ادویه و نعنا خشم رو اضافه میکنیم و یکدست میکنیم در آخر کوفته هارو که از آب جدا کردیم بهش اضافه میکنیم و تقریبا ۱۰ دقیقه ای تفت میدیم.
حالا دیگه توی ظرف مد نظرمون کوفته هارو میچینیم و روش از ترکیب ماست و سیر میریزیم و با نعنا خشک و سسی که درست کرده بودیم(سس رب و نعنا) تزیین میکنیم.