نگید که شما یواشکی زیر میز نارنگی پوست نمی کردید. بعدشم هاج و واج اینور و اونور رو نگاه نمی کردید. که ااا کی بود نارنگی پوست کرد😁😁کیک نارنگی هم همون عطر رو می ده
عطر روزهای نارنجی پائیز عطر شیطنت عطر ترش و شیرین
مواد لازم
یک لیوان آب نارنگی
شکر یک لیوان اگه نارنگی ترش بود ۱/۴ اضافه کنید
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ق چ
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آرد ۲لیوان
بیکینگ پودر ۱ق غ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش دو برابر بشه .
بعد بهش روغن مایع و آب نارنگی را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با ویسک هم زده و در قالب چرب شده (اگه می خواهید کیک هاتون قلفتی در بیاد حتما با ارده چرب کنید وگرنه حتما می چسبه ) می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ قرار می دهیم.
سس نارنگی
سه چهارم لیوان آب نارنگی رو همراه با ۱ق غ نشاسته ذرت و ۴ ق غ شکر مخلوط کرده و روی حرارت می ذاریم تا قوام بیاد مرتب باید هم بزنیم تا ته نگیره،و بعد از خنک شدن کیک ، تا سس گرم هست روی کیک
می دهیم.
این کیک نارنگی به تنهایی بدون سس نارنگی هم خیلی خوشمزه ست و یک حُسن خوبش اینکه این کیک حتی بعد از ۴-۵ روز هم تازه و خوشمزه می مونه و اصلا کهنه نمیشه.
این کیک نارنگی رو همراه سس ش درست کنید و برید به همون بچگی