بیسارا یکی از انواع خوراک های خوشمزه و مقوی مراکشی است که با مقدار زیادی روغن زیتون و زیره سبز سرو می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
لپه باقلا زرد خشک۲۵۰ گرم
سیر۳ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب۷۵۰ میلی لیتر
نمک و پودر چیلی از هر کدام ¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز½ قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسارا
مرحله اول
برای تهیه بیسارا به روش مراکشی در ابتدای کار لپه باقلا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان یک قابلمه انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا آب را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد، سپس لپه باقلا را آبکشی کرده و به همراه سیر له شده، نمک و پودر چیلی به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم لپه باقلا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخته شود. پس از گذشت این زمان بیسارا را درون غذاساز یا میکسر ریخته و با سرعت متوسط به خوبی میکس می کنیم تا بیسارا یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
در ادامه بیسارا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس روغن زیتون را به همراه پودر پاپریکا و زیره سبز روی بیسارا می ریزیم. در نهایت بیسارا را می توانید به همراه نان تازه در وعده صبحانه سرو کنید. نوش جان.
منبع: چی شی