خوردن فلفل که در بین هندی ها بسیار مرسوم است، چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
 
مردم هندوستان همیشه با دو مشخصه در دنیا شناخته می‌شوند؛ فیلم‌هایشان و غذاهای تند.درحقیقت خوردن فلفل و تند کردن غذاها به  بخشی از فرهنگ این مردم تبدیل شده ‌است و غذاهایی که از نظر ما تند هستند برای آن‌ها معمولی به نظر می‌رسند.جالب است بدانید آن‌ها بعد از پخت غذا و موقع خوردن آن، دیگر فلفل به آن نمی‌زنند و معتقدند که مصرف فلفل به این شکل برای قلب و معده مضر است.هندی‌ها می‌گویند: «فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزه‌تر کند» اما چرا آن‌ها این‌گونه غذاها را می‌خورند و فواید خوردن فلفل چیست؟

  منبع ویتامین c
 فلفل از منابع ویتامین C و کاروتن ها محسوب می‌شود. در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلی گرم ویتامین C وجود دارد.
فلفل به علت داشتن مقایر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است به طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.
خوردن ۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای (یک ‌سوم از یک فلفل متوسط) می‌‌تواند تمام نیاز یک فرد بزرگ سال به‌ ویتامین C را برطرف کند.
   بهبود روماتیسم و آرتروز،
مقادیر بالای کاپسیسین موجود در فلفل باعث کاهش التهاب در بدن می‌شود و درد ناشی از روماتیسم و آرتروز را کاهش می دهد. برای کاهش درد حتی می‌توانید فلفل را به صورت موضعی روی عضلات بمالید.
همچنین تحقیقات نشان داده است که کاپسیسین به درمان درد عضلانی و درد‌های ناشی از سیاتیک و پوکی استخوان‌ کمک می‌کند.
   تنظیم انسولین
کاپسیسین موجود در فلفل هندی، با تنظیم سطح انسولین خون به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند  وهمچنین برای کاهش کلسترول خون افراد دیابتی مفید است.فلفل هندی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.
   ضد سرطان
از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل  می کند و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.
برای همین است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در کشورهایی که به طور سنتی مصرف فلفل بالاست( مثل هندوستان)، میزان مرگ و میر به دلیل ابتلا به سرطان به طور چشم‌گیری پایین‌تر است.
  لاغری
فلفل دلمه ‌ای یکی از کم کالری‌ ترین سبزی‌ ها و یکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن است. هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۱۵ کالری انرژی دارد. این سبزی فیبر زیادی دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن، ۲ گرم فیبر یافت می ‌شود ضمن این که با خوردن فلفل متابولیسم بدن خود را بالا خواهید برد.