در تهیه این روغن حیوانی، از هیچ افزودنی استفاده نشده است و بصورت کاملا بهداشتی تولید شده است.
روش تولید:
شیر را بعد از جوشاندن با افزودن مایه ماست، به ماست تبدیل می شود. ماست تولید شده را با اضافه کردن آب (ترجیحا خیلی خنک) به دوغ تبدیل می شود. در این مرحله، باید دوغ را که همراه با چربی هست، سانتریفوژ کرده و کره را از آن جدا کرد.
با توجه به اینکه کره آغشته به دوغ است، باید آنرا جوشاند تا تکه های دوغ از چربی جدا شده و روغن خالص استخراج شود. روغن تولید شده همان روغن حیوانی هست که بعد از جداشدن ناخالصی ها، بسته بندی می شود.
درصورتی که گاوها از علوفه ی بهاره، استفاده کنند، زردی رنگ روغن بیشتر خواهد شد. بنابراین سفید بودن روغن حیوانی، به منزله بی کیفیت بودن آن نیست.
مشخصات فنی
-
سایر توضیحات
روغن حیوانی، اگر در دمای اتاق نگهداری شود، حالت نیمه جامد پیدا می کند. ولی اگر در یخچال نگهداری شود، جامد هست. در این حالت، جدا کردن روغن از ظرف سخت تر از حالتی است که در دمای اتاق نگهداری می شود.
-
ارگانیکمحصولات بخش فروشگاه۱۱۵,۰۰۰ تومان۸۹,۰۰۰ تومان۷۰۲,۰۲۰ تومان۲,۲۰۰,۰۰۰ تومان
خیر
-
استان تولید
مازندران
-
حالت روغن
نیمه جامد
-
مناسب برای
سالاد و پخت و پز
-
نوع بستهبندی
بستهای
-
نوع روغن
حیوانی
-
محل تولید
روستای ولوکلا و کشتلی، شهرستان بابل، استان مازندران
-
وزن
۳۵۰ گرم
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.