قیسی زردآلو از نوع خاصی از زردآلو که معمولا گوشتالو تر و بزرگتر از زردآلو های معمولی است، تهیه می شود. قیسی زردآلو در واقع طی فرآیند حذف آب موجود در میوه به دست می آید و از این رو دارای انرژی بیشتر و متراکم تری است هم چنین درصد بیشتری کربوهیدرات، فیبر و سایر مواد مغذی را دارد. علاوه بر این ها میوه های خشک شده مثل قیسی زردآلو ماندگاری بیشتری نسبت به میوه تازه دارند و چون آب آن ها از بین رفته از فعالیت انواع باکتری و آنزیم ها که عامل فاسد شدن میوه هستند، جلوگیری می شود.
قیسی زردآلو حاوی مواد مغذی بسیاری است و ارزش غذایی بالایی دارد.
این خوراکی حاوی مقداری اندکی آب است، علاوه بر این دارای کالری، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، مقدار کمی چربی و قندهای طبیعی است.
مواد معدنی موجود در آن عبارتند از :کلسیم، آهن و پتاسیم همچنین حاوی ویتامین های A، E و بتاکاروتن است.
این ماده سرشار از آهن است که به نوبه خود به درمان و جلوگیری از کم خونی کمک می کند .
علاوه بر آهن ، این نوع زردآلو حاوی مس است که جذب آهن را در بدن افزایش می دهد.
بنابراین ، گنجاندن زردآلو خشک شده از نوع قیسی در رژیم غذایی شما به تولید هموگلوبین کمک می کند ، که برای همه ، به ویژه زنان ، در چرخه قاعدگی ضروری است.
خوردن قیسی به کاهش دمای بالای بدن کمک می کند ، زیرا ویتامین ها ، مواد معدنی ، کالری و آب لازم برای بدن را تامین می کند ، در حالی که سموم را از اندام های مختلف حذف می کند.
مشخصات فنی
-
استان تولید
آذربایجان شرقی
-
مزه
شیرین
-
ابعاد بستهبندی
24x6x16
-
محل تولید
مرند
-
وزن
۳۰۰
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.