اگر هنگام پخت حبوبات و خوراک کلم، کمی سرکه سیب به آن ها اضافه کنید، زودتر پخته می شوند و سرعت هضم آن ها هم افزایش می یابد.هنگام آشپزی با سرکه سیب اگر کمی سرکه سیب به خوراک ماهی یا عصاره ماهی افزوده شود، بوی نامطبوع ماهی از بین می برد و رنگ آن هم به هنگام پختن حفظ می شود. برای جلوگیری از شکسته شدن پوست تخم مرغ آب پز، یک قطره سرکه سیب به آب اضافه کنید جدا از بخش آشپزی با سرکه سیب می توانیم از سرکه سیب در تهیه سالاد هم استفاده کنیم.
سرکه سیب در یک فرآیند دو مرحلهای درست میشود. ابتدا سیبها را خرد یا له کرده و با مخمر ترکیب میکنند تا قندشان تبدیل به الکل شود. در مرحله دوم به سیب و مخمر باکتری اضافه میکنند تا الکل را به اسید استیک تبدیل کنند. تهیه سرکه سیب به روش سنتی حدود یک ماه طول میکشد اما برخی از تولید کنندگان سرعت این فرایند را بالا میبرند و حتی آن را به یک روز کاهش می دهند
برای نگهداری از سرکه سیب درپوش ظرف را محکم کنید و به دور از نور خورشید و فضای گرم باشد و در مکانی خنک آن را نگه دارید.
مشخصات
-
حجم
۱۰۰۰ میلیلیتر
-
وزن بستهبندی
۱۰۰۵ گرم
-
ابعاد بستهبندی
30x7x5 سانتیمتر
-
ارگانیک
بله
محصولات بخش فروشگاه۳۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان۴۹۰,۹۰۰ تومان۴,۸۰۰,۰۰۰ تومان۱۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان -
سایر توضیحات
طبع: سرد و خشک
-
استان تولید
فارس
-
محل تولید
داراب- روستای لایزنگان
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.