سوران/ مواد اولیه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
سیب۳عدد ترجیحا زرد باشه بهتره
پودر دارچین و مغز پستهاز هر کدام ۱ قاشق مرباخوری به دلخواه میتونید کم یا زیاد کنید
شکر۱ پیمانه
وانیل۱/۴ ق چ
ماست۱ پیمانه
کره ی آب شده۵۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد۲پیمانه
طرز تهیه
شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید (آرد و بیکینگ پودر رو که قبلا ۳ بار الک کردیم )را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید
مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ مستطیل و یا قالب گرد قطر ۲۴ سانتی که کاغذ روغنی انداختیم(برای قالب تفلون چرب کردن قالب کافی هست)ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک بچچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید …
نکات:
۱-حتما آرد رو بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید
۲-سیب ها رو با رعایت یه نکته روش می چینیم: سیب ها باید به هم تکیه بدن…یعنی دومی رو کمی روی اولی و الی آخر
۳-میتونید روی سیب ها علاوه بر دارچین شکر هم بپاشید (به سیب ها طعم خوبی میده)البته بستگی به سلیقتون داره
۴-دمای فرها باهم فرق داره پخت این کیک بین ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت متغیره
۵-قطر اسلایس های سیب رو نه نازک و نه کلفت بگیرین..اگه خیلی نازک باشه، توی کیک نشست می کنه و آب میشه..اگه خیلی کلفت باشه سنگین میشه روی کیک و مانع پف کیک میشه و داخل کیک خمیر میشه
۶- اندازه گیری اگه درست نباشه و مایه کیک شل باشه بازم اسلایس های سیب فرو میره…..از خوشمزگی کیک کم نمیشه ها.
۷- اون نکته تکیه دادن اسلایس ها به همدیگه هم خیلی مهمه…اگه جدا جدا بذارین ممکنه بازم بره پایین
۸-سیب زرد و قرمز و گلاب هرکدوم رو انتخاب می کنین فرق نداره فقطططط باید سفت باشه و پوک نباشه
۹-میتونید روی سیبها شکر قهوه ای هم بپاشید
۱۰-بعد از اینکه مطمئن شدید کیک پخته گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه